Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πίσω από τη σύγκρουση ΔΝΤ – ΕΕ είναι η σύγκρουση ΗΠΑ – Γερμανίας.

Ἀναρτήθηκε στὸ ἀπὸ τὸν/τὴν

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕΔιάχυτη πλέον είναι η εντύπωση ότι από κοινού ΔΝΤ και ΕΕ, δηλαδή ΗΠΑ και Γερμανία, διέλυσαν την Ελλάδα προκειμένου αφενός να δοθεί χρόνος για να διασωθούν οι ευρωπαϊκές και λοιπές τράπεζες (εξάλλου αυτό το λέει και το ΔΝΤ), αφετέρου για να αρπάξουν τα ελληνικά πλούτη. Ταυτόχρονα μετέτρεψαν τους Έλληνες και τους Κύπριους σε πειραματόζωα προκειμένου ναεξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το πώς θα μεταχειριστούν τους υπόλοιπους λαούς, αλλά και για να τους τρομοκρατήσουν με παραδειγματισμό.  
Από κάποια στιγμή και μετά όμως, παρακολουθούμε εμβρόντητοι το ίδιο το ΔΝΤ να παραδέχεται ότι έκανε λάθη που κρέμασαν την Ελλάδα και επιπλέον να επιρρίπτει ευθύνες στην ΕΕ. Τον δε κ. Σόϊμπλε και την Κομισιόν να μην αποδέχονται αυτές τις κατηγορίες και να επιρρίπτουν τις ευθύνες στους «κακούς» Έλληνες που δεν εφάρμοσαν το πρόγραμμα.
Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Εμείς εκτιμούμε ότι έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στη μοιρασιά του ελληνικού πλούτου. Όταν θα τα συμφωνήσουν μεταξύ τους ΗΠΑ και Γερμανία, απλά θα είμαστε παντελώς τελειωμένοι.
Πάντως, κανονικά εμείς δεν πρέπει να ανησυχούμε. Έχουμε κυβέρνηση του…. «δημοκρατικού τόξου» που μας προστατεύει. Τι διάολο… δεν το αισθανόμαστε;;;
Πέτρος  Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου